Husk advokatforbehold inden underskrift !

​Når først du har fundet din bolig hos ejendomsmægleren, kan du henvende dig til Advokatfirmaet Korpela-Andersen med henblik på udførlig gennemgang og godkendelse af den foreliggende købsaftale.


Købsaftalen bør indeholde følgende forbehold:

"Købsaftalen skal kunne godkendes af købers advokat, Advokatfirmaet Korpela-Andersen, Hjortholmsvej 2, 2830 Virum (eller Bækkeskovvej 9, 2665 Vallensbæk Strand) i sin helhed."

​Med dette forbehold, som er fyldestgørende kan du roligt underskrive købsaftalen, idet vi herefter af ejendomsmægleren vil få tilstillet købsaftalen til godkendelse. Godkendelse af købsaftalen vil sædvanligvis finde sted samme dag, som købsaftalen modtages her på kontoret.

Så snart vi har modtaget købsaftalen her på kontoret, bliver sagen straks oprettet og får tildelt et journalnummer, og du vil herefter blive kontaktet af os samt modtage en informationsskrivelse indeholdende en masse informationer om netop din ejendomshandel. Samtidig rådgiver vi om ejendomshandlens finansiering,- herunder valg af ejerskiftelån.

​Vi er et moderne advokatkontor, der følger med tiden, og vi sætter en ære i at give vore boligkøbere en udvidet og optimal boligrådgivning.

Overlad derfor trygt din ejendomshandel til Advokatfirmaet Korpela-Andersen.

Bed ejendomsmægleren sende købsaftalen samt ejendomsdokumenterne til vort kontor,- så sørger vi for resten!

​Advokatfirmaet Erik Korpela-Andersen

CVR: 11918190

Hjortholmsvej 2
2830 Virum

Telefon: 45 95 00 30 (fra 9.00 til 16.00)

Mail: korpela@korpela.dk