Køb/salg af fast ejendom

​Advokatfirmaet Korpela-Andersen er kendt for sin udvidede rådgivning indenfor køb og salg af fast ejendom.

Køb

Skal du købe hus eller ejerlejlighed kan du med fordel vælge os. Vi tager os af det hele fra start til slut. Vi rådgiver dig med alt og sørger for, at din ejendomshandel går glat igennem i enhver henseende.

Vor rådgivning starter allerede inden du underskriver købsaftalen, idet vi gerne vil være med til at forhandle pris samt gennemgå købsaftale samt ejendomsdokumenter inden du underskriver.

Herefter rådgiver vi dig udførligt om valg af ejerskiftelån samt varetager dine interesser overfor dit pengeinstitut (som i de fleste tilfælde gerne vil sælge dig bankens egne produkter på trods af, at disse produkter ikke altid er de mest optimale for dig). Sluttelig udarbejder vi alle de nødvendige dokumenter såsom digitalt skøde, refusionsopgørelse, gældsovertagelse etc. indtil sagen er helt slut.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du skal købe hus eller ejerlejlighed. Samtidig kan du glæde dig over, at vi i de fleste tilfælde er langt billigere end andre, der tilbyder køberrådgivning.

Jo før vi kommer ”på banen” i en ejendomshandel, jo bedre, så husk endelig at kontakte os så tidligt i forløbet som muligt, og husk, at vi her i advokatfirmaet har princippet

Intet køb - intet salær

Så hvis handlen ikke bliver gennemført (f.eks. hvis sælger ikke skriver under eller fordi du benytter din fortrydelsesret), så er vores bistand helt gratis !

Salg

Skal du sælge hus eller ejerlejlighed kan du med fordel gøre brug af vor ekspertise indenfor ejendomsmarkedet. Vi hjælper dig med at forhandle kommissionaftale med ejendomsmægleren, ligesom vi også hjælper dig med at finde den rette ejendomsmægler til at formidle salget af Deres faste ejendom.
Der er meget stor forskel på ejendomsmæglere, og det er efter min opfattelse ikke ligegyldigt hvem du vælger.

Ønsker du ikke at benytte ejendomsmægler, kan vi også hjælpe dig med at gennemføre salget på egen hånd. Dette betyder, at vi i påkommende tilfælde udarbejder salgsopstilling samt købsaftale, ligesom vi varetager dine interesser – samt alle nødvendige ekspeditioner - når salget af din bolig er blevet en realitet. Vi varetager - i en salgssag - således stort set alle de ekspeditioner, som en ejendomsmægler normalt varetager,- dog fremviser vi normalt ikke din ejendom uden særskilt aftale, idet denne del af salget normalt påtænkes varetaget af dig selv.

​​

​Advokatfirmaet Erik Korpela-Andersen

CVR: 11918190

Hjortholmsvej 2
2830 Virum

Telefon: 45 95 00 30 (fra 9.00 til 16.00)

Mail: korpela@korpela.dk